Az alábbi módokon támogathatja munkánkat 

Szponzorálható projektjeink

cimlap eg progAmennyiben Ön vagy Ön cége támogatni szeretné alapítványunkat, bármelyik projektünkhöz szívesen vesszük adományát.

Jelenleg kiemelten a Sulinyugi projektre gyűjtünk.  A Sulinyugi iskolai szintéren megvalósuló megoldásainkkal az iskolai feszültségkezelést és a pedagógus kiégés megelőzést támogatjuk komplex módon. Bővebben a www.sulinyugi.hu honlapon olvashat. Amennyiben a CSR politikájában, támogatási programjában szerepel az iskolai oktatás, a fiatal korosztály támogatása, akkor ideális partnerek vagyunk egymás számára. Projektjeink során lehetőséget biztosítunk munkatársai számára, hogy részt vegyenek a munkánkban mint önkéntesek, érzékenyítő programokat kínálunk számukra és kiterjedt kommunikációnkban történő szerepeltetéssel reputációjuk növekedését célozzuk. 

Két másik szponzorálható programunk is van, amelyhez támogató partnereket keresünk:

  • Kiégést megelőző társasjáték fejlesztése
  • Kiégés felmérését és kezelését támogató honlap fejlesztése.

Mindkét programban a szponzor hirdetési lehetőséget kap és kilépszzük egyik belső munkatársukat a játékvezetésre, amellyel a cég belső erőforrásból valósíthat meg kiégés megelőzését támogató programot. 

Ahogyan anyagi segtítséget nyújthatsz:

  • Az 1%-ot az alábbi adószámra várjuk: 18141982-1-43. Minden 1%-ra kapott összeget iskolai programokra költjük. 

  • Adományokat az alábbi számlaszámra várunk: 11600006-00000000-44298384. Megjegyzés rovatba odaírhatja: Lélekkel az Egészségért Alapítvány, és amennyiben konkrét osztálynak, iskolának szeretné adományozni, akkor az iskola nevét és helységét.

  • PayPal-on keresztül: 

    Összeg:

 

Kiválaszthatja hogy pontosan kire költsük adományát

Adománya elküldésekor a megjegyzés rovatba megírhatja nekünk pontosan melyik projettet, iskolát vagy osztályt szeretné támogatni, mi odamegyünk. Amennyiben Ön szeretné megajándékozni ismerősét azzal, hogy támogatja kiégés meglőzését, vásároljon harmónia kártyát.

Önkéntes munkával

szomoruboldog

Önkéntes munkára jelentkezhet bárki, aki szeretne segíteni programot szervezni, adományt gyűjteni, programjainkat előkészíteni. Bármilyen adminisztratív vagy operatív segítséget szívesen fogadunk. Szülők segítségének különösen örülünk a programok megszervezésénél.

Gyakorló pszichológusok, pszichológus hallgatók segíthetik munkánkat.

Jelenleg a Sulinyugi projektre jelentkezhetnek szakemberek önkéntes munkára. Programjainkban szakmai munkában számítunk rájuk. Gyakorlatot szerezhetnek, vagy meglévő tapasztalatokat bővíthetnek a kihívást jelentő iskolai stressz kezelése terén. Bővebben www.sulinyugi.hu.

Összeg: