Szakemberképzéseink:

 Kiégés folyamatát vizsgáló, kezlő tevékenységünk:

 


Egészségpszichológiai képzések 

Szakembereink az egészségpszichológiával kapcsolatos szakmai továbbképzésekre, egyetemi képzésekre nagy hangsúlyt fektetnek. Jelenleg az egyetemi végzős pszichológus hallgatóknak biztosítunk terepgyakorlatot, amiről bővebben a terepgyakorlat menüpontban olvashat.

Szakmai továbbképzést fejlesztünk és szervezünk munkahelyi egészségfejlesztés témában. 

Terepgyakorlat 

Szakmai csapatunk fontosnak tartja a tapasztalatainak átadását, és az egészségfejlesztő pszichológia szak gyakorlati támogatását. Amiben nagy tapasztalatunk van:

  • Pszicho-edukáció, játszva, könnyedén
  • Egészségfejlesztő tréningek tervezése és megtartása
  • Egészségfejlesztő élményszintű programok gyakorlati fejlesztése és megtartása
  • Egészségfejlesztő konzultációk tartása és tervezése egészséges felnőtteknek
  • Iskolai egészségfejlesztő programok tervezése és megtartása gyermekeknek, pedagógusoknak és szülőknek.

 

Kiégés felmérés

cimlap kieges szures

Kidolgoztunk egy kiégés folyamatot felmérő kérdőívet, melyet igyekszünk minél több érintett számára elérhetővé tenni. Küldetésünknek érezzük a hazai viszonyok széleskörű felmérését. Interneten elérhető felmérést tervezünk egy olyan honlapon, amelyen a megelőző technikákhoz és online segítséghez is hozzájut a kitöltő. Ehhez a nagyszabású folyamathoz keressük partnereinket.

 
 

Kiégés kutatása

cimlap kutatasSzakembereink a kiégés folyamatát, annak megelőzési modelljeit, megoldásait kutatják. Két doktori disszertáció is készül ebből a témából. A kutatás gyakorlati haszna, hogy azonosítsuk a kiégéshez vezető lépéseket, támogatva ezzel a kiégés megelőzését a mindennapokban.

Összeg: