Magánszemélyeket célzó projektjeink:

 Alapítványunk magánszemélyek kiégés megelőzésében is segít. Pszicho-edukációs céllal cikkeket írunk, interjúkat adunk, és támogatjuk a kiégés prevenciós téma részvételét a médiában.

lelekkel logo szovegnelkulEgyéni konzultációk

Azokat a magánszemélyeket, akik egyénileg kérnek segítséget, konzultációkban részesítjük. A minket felkeresők igényeit és motivációs állapotát figyelembevéve igazodunk a klienshez. Az első találkozás után a kollégánk javaslatokat fog tenni a további lépésekre, és Ön kiválasztja az Önnek leginkább tetsző lehetőséget.
Az egyéni konzultációk lehetőségei:

 • 1-2 alkalmas informálódás, helyzetelemzés
 • 5-12 alkalmas konzultációk

Időtartama: 1 alkalom 1 óra (55p), az egyéni konzultáció teljes ára 2020-tól 12.000,- Ft. Amennyiben van adománykeretünk, pályázni lehet díjmentes konzultációkra.

 • Harmónia-kártya csomag: 1,5 órás konzultáció, teljes ára 20.000,- Ft.

 

Csoportos foglalkozások

cimlap akkreditalt kepzesek

Csoportos programjaink többféle formában valósulnak meg: előadás, workshop, tréning. A leginkább elterjedt csoportos programformánk a "pszicho-tréning", amelyben egy pszichológiai témát tréning eszközökkel dolgozunk meg, könnyed hangvételben ismertetve a fő mondanivalókat. Ezeket a tréningeket többnyire munkahelyi színtéren szervezzük meg, szükség esetén az adott szakmai csoportnak is akkreditáljuk, így szakmai képzések formájában is elérhetők.

"Pszicho-tréningjeinken" a fő célunk a krónikus stressz kezelése, a kiégés megelőzése, a munkaképes állapot megőrzésének és fenntartásának támogatása.

Ennek érdekében 1,5 órás tréningeket tartunk a résztvevőknek az alábbi témákban:

 1. Stresszkezelés
 2. Kiégés megelőzés
 3. Szokásváltoztatás
 4. Énképviselet
 5. Reagálási típusok – emberismeret.

A csapatépítő, fesztelen, könnyed hangulatú tréningjeinken a résztvevők feltöltődhetnek és olyan pszichológiai tudást kaphatnak, amit a mindennapi feszült helyzetekben segítő eszközként használhatnak. A csoportos foglalkozások lehetőséget adnak az egymástól való tanulásra, a helyzetek gyakorlására. A tréningek célja a magánélet kiegyensúlyozása mellett a szakmai továbbképzés. Ezeket a programjainkat pontszerző tanfolyamként akkreditáljuk.

eredmenyesen logoEgészségnapok, családi napok 

Egészséges életmóddal és stresszkezelő programjainkkal bármilyen rendezvényre kitelepülünk, standdal, előadással, kérdőíves felméréssel és tanácsadással. Leggyakrabban iskolai, munkahelyi, kerületi vagy városi rendezvényeken veszünk részt. 

Szórakoztató pszichológiai ismeretterjesztés

ujsag

Célunk közelebb hozni az emberekhez az egészségpszichológiát, közérthetően és egyszerűen átadni mindazt az ismeretet, gyakorlati tudást, amellyel a laikus ember többet tehet a saját testi-lelki egészségéért. Ennek érdekében három csatornán teszünk:

 1. Társasjátékot terveztünk, mivel játékosan a felnőttek is szívesebben foglalkoznak komolyabb témákkal.
 2. Újságcikkeket írunk, és különböző, laikusokat megszólító média megjelenésekben veszünk részt a népszerű újságokban és az egészségügyi szaksajtóban.
 3. Online Tudástárat hozunk létre a kiégés megelőzéséért, mely támogatja a magánszemélyt abban, hogy képes legyen tenni önmagáért. A laikusok számára kiégésfelmérést, otthoni technikákat összegyűjtő cikkeket, és könnyen érthető szakmai háteret ismertető honlapot állítunk össze.
Összeg: