Egészségfejlesztő szakpszichológus, szupervizor, tréner
Email-cím: balazs.noemi@lelekkel.hu
Tel.: 06 20 / 2 490-391

Balázs Noémi vagyok, egészségfejlesztő szakpszichológus. Pályámat munkapszichológiai területen, kiválasztási tanácsadóként kezdtem, amellyel párhuzamosan az egészségpszichológia, egészségfejlesztés iránti érdeklődésem is egyre inkább előtérbe került.

Így fő feladatomnak tartom, hogy segítője legyek annak a folyamatnak, amely révén az egyének, illetve csoportok képessé válnak a testi-lelki egészségük feletti irányítás kézben tartására.

Ennek megfelelően jelenleg a legfőbb tevékenységi köröm a dohányzásról leszokást támogató tanácsadás. Az egészségfejlesztés mellett továbbra is foglalkoztat a munkapszichológia területe, így örömmel ötvözöm a két területen szerzett tapasztalataimat munkahelyi egészségfejlesztő tevékenységekben.

A közszférában dolgozók lelki egészségének védelmét és fejlesztését nagyon fontosnak tartom, hiszen életmódjuk számos embernek ad példát. Az egyik terület, ami leginkább foglalkoztat, az életmód- és szokásváltoztatás, így örömmel vállalom az alapítványi munkát. A kihelyezett csoportos foglalkozások során a munkahelyi egészségfejlesztő ismereteimet is hasznosíthatom.

Fő feladataim:

- tréningek tartása,
- lelkiállapot felmérés,
- egyéni és csoportos életmód és szokás-változtatás támogatása
- kiválasztásképzés vezetőknek

Fő szakmai érdeklődésem:

- a változás és változtatás folyamata,
- a motiválás kommunikációs eszközei,
- munkahelyi egészségfejlesztés.

Összeg: