"Hálás vagyok, hogy munkatársaim szeretetteli, barátságos közegben, magukat biztonságban érezve gondolkodhattak hivatásról, szerepekről, kiégésről, megújulásról. Alkalmazható tanácsokkal gazdagodtunk a stressz oldásával kapcsolatban, és tanulhattunk önmagunkról, együttműködési, kommunikációs területeken. Az egyéni, a kiscsoportos és a közös együttlétek egyaránt fontosak és hatékonyak voltak. Jó volt megélni a lelkes, tudatos vezetést Általatok!"
Török Katalin, intézményegység-vezető, Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont

"Nagyon jól éreztem magam a tréningen, jó volt együtt lenni a kollégáimmal, közösen gondolkodni, nevetni, feltöltődni és szinte észrevétlenül tanulni meg érdekes és hasznos dolgokat magunkról és egymásról."
Nemcsicsné Molnár Gyöngyi, tanár/intézmény vezető helyettes, Karinthy Frigyes Gimnázium, Bp.

"Jó volt, hogy kaptunk egy lehetőséget arra, hogy együtt lehessünk a kollégákkal könnyed stílusban, sok nevetéssel mégis mély, hasznos dolgokat megismerve. Az elhangzottak alapján új felismeréseket tettem magammal kapcsolatban és a kollégáimmal kapcsolatban is, amiket hasznosítani tudok a vezetői munkám során."
Svélecz Edit, intézményvezető, Táncsics Német Nemzetiségi Általános Iskola

"Jó volt, hogy humorral és könnyedén hallottunk hasznos dolgokat olyan egyébként kellemetlen témáról, mint a kiégés. Elgondolkodtatott, és segített abban, hogy a saját erőforrásaimat és lehetőségeimet tudatosítsam. Egyben egy lehetőség minden kollégámnak, hogy Ők is így gondolják és érezzék."
Balatoniné Sárosi Márta, intézményvezető, József Attila Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola

"Jobban rálátok az emberi működésre, egy használható, érthető struktúrát kaptam, és egyben alkalmazható eszköztárat is, mellyel az "egymásra hangolt” kommunikáció megvalósítható.”
Fabók Ágnes, vezetőtanár, Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

"Nagyon jól éreztük magunkat a tréningeken, jó volt együtt lenni a kollégákkal, jókedvűen feltöltődni, miközben magunkról és egymásról tanultunk.”
Bikfalvi Borbála, igazgató, Kossuth Lajos Általános Iskola Budapest

"Jól éreztem magam a tréningen, jó volt együtt lenni a kollégáimmal nem tanítási helyzetben. Egészen feltöltött ez a rövid idő, miközben magunkról és egymásról is tanultunk.”
Hezler Csilla, pedagógiai igazgatóhelyettes, BGSZC II. Rákóczi Ferenc Közgazdasági Szakközépiskolája

"Ötleteket kaptunk, hogyan tudunk segíteni a gyerekeknek a stressz levezetésében. Ezeket elkezdtük tudatosan használni. Nemcsak mi, de a gyerekek is szeretik, ha emlékeztetjük őket, szívesen használják. Köszönjük a tréninget és a tanácsokat! :) :) :)”
Poczók Krisztina, tanító, Molnár Ferenc Általános Iskola

Összeg: